banner

Vision

Firmaets målsætning er at udføre et håndværksmæssigt korrekt arbejde, i takt med branchens høje krav til den teknologiske udvikling inden for bygningsinstallation & kommunikationsløsninger.

Vi har fokus på at være effektive, omkostningsbevidste og besidde viljen og evnen til at opretholde et højt serviceniveau.

Vi arbejder ud fra en klar holdning om at kunne tilbyde vore kunder professionelle løsninger igennem den nyeste og mest stabile teknologi . Dette skal sikre en optimal og driftsikker løsning som dermed tilfører vores kunder daglige fordele og merværdi.

Vi er ydermere kendt for vores høje serviceniveau, være dedikere og engageret, hvilket giver dig en yderlige optimal tryghed og sikkerhed indenfor vores område. Før påbegyndelse af opgaver hos vores kunder, udarbejder vi altid tids - og projektplaner samt sikre en fælles forståelse med kunden om mål for leverancer og ansvarsfordeling.

Vores medarbejdere er altid under løbende uddannelse for at opretholde et højt fagligt niveau, og vi som installationsvirksomhed hele tiden er på forkant med den teknologiske udvikling. Vores medarbejdere har mellem 5 og 25 års praktisk erfaring med branchen.

Uanset om du - som bygherre eller som teknisk rådgiver - er ansvarlig for en ombygning eller en renoveringsopgave, kan Deis Electric A/S hjælpe dig med arbejdet omkring elinstallationerne.