Kompetencer

El installation

Vi tilbyder services indenfor kerneområdet.
Mange boligselskaber, ejer/andelsboligforeninger og private kunder benytter allerede i dag Deis Electric A/S som fast samarbejdspartner, når det gælder vedligeholdelse og renovering.

El eftersyn — el tjek

Det nye el eftersyn
Fra 1. maj 2012 bliver det obligatorisk at få gennemført et el-eftersyn, hvis der i forbindelse med en hushandel tegnes en ejerskifteforsikring. Bestemmelsen er kommet med i den reviderede ...

Læs mere her..

Læs mere her..

Navneplader

Alle navneplader udføres som individuelle løsninger der er tilpasset det enkelte miljø i størrelse og udformning. Udformningen er baseret på det udstyr der er anvendt til anlægget såsom forstærkere m.m. Der er ingen typer af anlæg der ikke kan få foretaget udskiftning af tableau. Der skal dog gøres opmærksom på at evt. samtaleproblemer i gamle anlæg ikke vil blive afhjulpet af at få udskiftet fronten. Men hvis tryk er dårlige i anlægget kan man med fordel foreslå udskiftningen……

Porttelefon

Deis Electric A/S | IT - Kommunikations løsninger til Erhverv og boligforeninger
Deis Electric kan tilbyde salg af komplette systemløsninger inden for porttelefon / adgangskontrol hvad enten det er enkeltanlæg til privat beboelse eller til komplette ejendomskomplekser med eventuelle supplementer i form af kodetastatur, fingeraftryk scanner eller "chip key access". Der er også mulighed for erhverv.

Læs mere her..

Læs mere her..

Datanetværk

Deis Electric A/S | IT - Kommunikations løsninger til Erhverv og boligforeninger
Informationsteknologiens hastige udvikling stiller stadig større krav til virksomhedens datainstallation. Det er derfor vigtigt at vælge en fremtidssikret installation med anerkendte komponenter, som nøje er afpasset i forhold til hinanden. Dette sikrer at netværksløsningen fungerer optimalt. Anvendelsen af digitaliseret information i virksomhederne er efterhånden blevet et must og det samme er den internationale konkurrence. Det stiller større og større krav til virksomhedens effektivitet. Sikkerheden omkring virksomhedens datatrafik er derfor en vigtig konkurrenceparameter.

Overvågning

Overvågning af dine værdier
Videoovervågning sover aldrig men hjælper dig i døgnets 24 timer med at passe på dine værdier. Det er en af de bedste foranstaltninger mod overfald, indbrud, tyveri og hærværk.

Tryghed
Overvågning af arbejdsområder og mørklagte parkeringsarealer skaber tryghed for medarbejdere eller beboere og mindsker overfald og indbrud i biler m.m.

Læs mere her..

Læs mere her..

Tekniske alarmer

Her kommer overskrift om tekniske alarmer
Her kommer der en kort beskrivelse af tekniske alarmer.

Læs mere her..