Porttelefon

Vi kan tilbyde salg af komplette systemløsninger inden for porttelefon / adgangskontrol hvad enten det er enkeltanlæg til privat beboelse eller til komplette ejendomskomplekser med eventuelle supplementer i form af kodetastatur, fingeraftryk scanner eller "chip key access". Der er også mulighed for erhverv at kunne få dørtelefonen ind over firmaets eget omstillingsanlæg så man modtager på sine systemapparater.

Vi står ligeledes kun for salg af kvalitets produkter der er gennemprøvet gennem en lang årrække i de større byområder, og med 10 års produktgaranti efter evt. ophør af serie.

Vi fører salg og etablering af eksklusive tableauer hvad enten det gælder nyetablering af anlæg, eller bare udskiftning af den gamle front på eksisterende anlæg.

Deis Electric A/S udfører service på de fleste porttelefonsystemer der er på markedet i dag for erhverv, almene boligselskaber og private boligforeninger. samtidig fungere vi som support gruppe for en række el-installatører der har valgt at outsource denne del fra Deres primære el-arbejder.

N. B. Vi afgiver ikke support pr. telefon til el-installatører.

Vi servicerer på følgende produkter:

Videx Ritto
Farfisa Siemens
Selti TCS
Siedle Acet
Voco Elvox
bpt Grothe
Urmet Microvox
Comelic Teraneo